Nu startar vi en ny artikelserie här på DJUNGELBRAND, nämligen Bruno lagar läckerheter för cyklister. Bruno är ju tidigare känd som cykelkonstnär och tricks specialist, nu får vi sen en annan sida av den unga ynglingen. Bruno beskriver nedan hur man lagar snabba bruna hydrater.
Ingående komponenter:
-150 g smör
-3 dl strösocker
-1 dl kakao
-2 tsk vaniljsocker
-2 ägg
-2 dl vetemjöl
-5 dl braxbuljong
- 1 gädda
Instruktion:
Forma smöret som en liten pil och kasta den snabbt mot något rörligt föremål. Strö ut 3 dl socker på golvet så att du står stadigt under den slutliga fasen. Skala äggen och lägg äggskalen i en stor bruno-bunke. Rör ner vaniljsocker, vetemjöl, barxbuljong och kakao. Slutligen grädda en gädda med grädde i 175 grader i ca 20 min.
Klart, ät och njut vänner!!
perfekt mat efter träning. Mmmmm vad gott och nyttigt/Bobby Klot
SvaraRadera